SAJAM NAMJEŠTAJA SARAJEVO4WALLS SA PREKO 100 KOMPANIJA - PRIVREDNA SARADNJA U FOKUSU

07.03.2019.

Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije – „SARAJEVO4WALLS“ po treći put će se održati i to u terminu od 11. do 14 aprila, u olimpijskoj dvorani Zetra H.A.Samaran.

SAJAM NAMJEŠTAJA SARAJEVO4WALLS SA PREKO 100 KOMPANIJA - PRIVREDNA SARADNJA U FOKUSU

Kao najveći sajam ove vrste u Bosni i Hercegovini, ove godine se po prvi put realizuje u dvije dvorane, na većoj površini i sa većim brojem izlagača. U prilici smo predstaviti novi koncept sajma u Bosni i Hercegovini sa fokusom na domaće kompanije. Tako će svoje proizvode i usluge predstaviti preko 100 kompanija iz Bosne i Hercegovine i inostranstva koji će izlagati na preko 9.000 kvadratnih metara prostora. Izlagači će se predstaviti sa širokim asortimanom namještaja te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.
Na 3. Međunarodnom Sajmu Sarajevo4walls će izlagati Standard Furniture Factory, Natuzzi, Bellona, Inside, Wood Team, Domavija, Drvni klaster Hercegovine, i mnogi drugi.
Ovogodišnji fokus sajma je privredna saradnja tako da će od ove godine sajam postati i platforma za ostvarivanje internacionalne poslovne saradnje privrednika što dovoljno govori o značaju i veličini sajma Sarajevo4Walls te njegovog utjecaja na bosanskohercegovačku privredu.
Izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti da će i ovogodišnji SARAJEVO4WALLS imati humanitarni karakter kroz koji će podržati projekte koji se realiziraju putem TV emisija "RODITELJSKA KUĆA" i "ISPUNI MI ŽELJU". Model prikupljanja sredstava će biti kroz naplatu simbolične ulaznice od 2KM. Takođe, tokom sajma će biti organizirana i nagradna igra za posjetioce, razne pogodnosti i sniženja te mnogi drugi sadržaji, izjavio je ispred organizacionog tima PR sajma Edin Muftić.
Svi zainteresirani mogu da se prijave putem email adrese: sarajevo4walls@gmail.com.

SARAJEVO4WALLS - BUDITE DIO POZITIVNE PRIČE!