Poslovno povezivanje sa ino partnerima

Poslovno povezivanje sa ino partnerima

EEN mreža sadrži najveću svjetsku bazu firmi zainteresovanih za poslovnu saradnju sa hiljadama pojedinačnih profila kompanija koji se svakodnevno ažuriraju. Naše osoblje Vam može pomoći da pronađete odgovarajućeg poslovnog partnera i svoje proizvode/usluge ponudite na internacionalnom tržištu.

Tražite poslovnog partnera u EU?

EEN FBiH svakog mjeseca objavljuje odabrane ponude inostranih firmi iz baze EEN mreže koje traže poslovne partnere u Bosni i Hercegovini.

Ukoliko ste zainteresovani za neku od objavljenih ponuda, molimo Vas da popunite Prijavni obrazac sa tačnom šifrom ponude i dostavite na mail adresu naznačene kontakt osobe za tu ponudu.

Poslovne ponude ino kompanija možete pronaći ovdje.

Bazu poslovne saradnje možete pretraživati i sami na Partnering Opportunities .

Ukoliko iz baze pronađete ponudu za koju ste zainteresovani popunite gore navedeni prijavni obrazac i navedite šifru ponude te pošaljite na mail een@komorabih.ba.

Na Vašu e-mail adresu ćemo u najkraćem mogućem roku poslati kontakt podatke strane firme za čiju ste ponudu iskazali zainteresovanost.

Nudite svoje proizvode/usluge na EU tržištu?

Ukoliko želite ponuditi svoje proizvode/usluge na EU tržištu i saradnju drugim firmama popunite Obrazac poslovne saradnje i dostavite na mail een@komorabih.ba.

Na osnovu dostavljenog obrasca kreirat ćemo Profil Vaše kompanije, unijeti u internacionalnu bazu EEN mreže i povezati Vas sa potencijalnim poslovnim partnerom.