Istraživanje i razvoj

Istraživanje i razvoj

Tražite člana konzorcija za apliciranje na nacionalne ili europske projekte?

Ukoliko tražite partnera za zajednički razvoj istraživačkih projekata, učešće u konzorciju ili neki drugi vid suradnje na međunarodnim naučno-istraživačkim i razvojnim projektima, EEN mreža Vam može pomoći da pronađete ciljane kontakte i potencijalne partnere. Bez naknade i bez dodatnih troškova moguće je uvrstiti profil Vaše organizaciju u EEN, što će vam omogućiti lakši pronalazak partnera za projekat na koji želite aplicirati (od Erasmus+, preko Horizon 2020, do različitih izvora finansiranja ili kooperacije, domaćih ili međunarodnih). Sve što trebate učiniti je:

Izraditi vlastiti profil kojim se traži partner u naučno-istraživačkim i razvojnim projektima

Objava vlastitog profila Vaše organizacije u bazi potražnje stvara pretpostavke za pronalazak pravog partnera i realizaciju suradnje. Da bi profil Vaše organizacije uvrstili u EEN-a trebate znati profil partnera za kojim tragate, na koji projekat planirate aplicirati (okvirni poziv, temu, budžet, vremenski okvir i sl.), te sa tim podacima ispuniti prijavni formular.

EEN mreža je prisutna u preko 60 zemalja širom svijeta, okuplja više od 3.000 eksperata iz 600 organizacija, a sve sa ciljem umrežavanja i kreiranja uspješnih konzorcija, te sklapanja različitih poslova. Sažetke profila svakodnevno pregledavaju zaposlenici EEN  mreže u svim zemljama članicama EEN te aktivno traže partnere u svojim zemljama koji odgovaraju kriterijima koje Vi navedete u svom profilu. Profili se također objavljuju u newsletter-ima i na mrežnim stranicama.

Upute za popunjavanje prijavnog formulara možete pronaći ovdje.