Radionica"Kako do boljeg kvaliteta života kroz balans poslovnog i ličnog razvoja" i B2B susreti

18.01.2018.

Poziv na regionalnu  radionicu "Kako do boljeg kvaliteta života kroz balans poslovnog i ličnog razvoja" i  B2B susrete  koji će se održati od 01. do 04. februara 2018. godine.  u Beogradu

Radionica"Kako do boljeg kvaliteta života kroz balans poslovnog i ličnog razvoja" i  B2B susreti

Udruženja Poslovnih žena  Srbije, Institut Mihajlo Pupin- Evropska mreža preduzetništva  i Integra Life Club  u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (kao koordinatorom EEN Mreže u FBiH), organizuje  regionalnu  radionicu  pod nazivom "Kako do boljeg kvaliteta života kroz balans poslovnog i ličnog razvoja" i poslovne  susrete koji će se održati od 01. do 04. februara 2018. godine. u Beogradu.

Radionica je  namijenjena  poslovnim ljudima koji žele da postignu bolji balans poslovnog i privatnog života kao i da bolje upravljaju stresom.

U okviru  trodnevnog  seminara „Umjetnost ravnoteže“ učesnici će imati mogućnost  da razmjene iskustva sa  profesionalnim trenerom, ručak u  Integra Life Club-u, obilazak Beograda i “iznenađenja, konzumacija od 15 eura za večeru u restoranu Frida.

Ukoliko želite samo da prisustvujete poslovnim susretima  prijavu možete   izvršiti na dole navedenom linku.  Učešće na poslovnim susretima je besplatno.  

Troškove večere u restoranu Reka za učesnike B2B susreta  pokriva projekat Evropska mreža preduzetnistva – Institut „Mihajlo Pupin“.

Rok  za registraciju za  poslovne susrete je  26.01.2018. godine.

Sve informacije vezano za cijenu radionice  i smještaj možete dobiti popunjavanjem registracionog formulara.

Da bi upitnik bio validan, neophodno je da odgovorite na sva pitanja koja su označena zvjezdicom (obavezna) i da nakon ispunjavanja upitnika pritisnete dugme SUBMIT, kako bi se odgovori automatski našli u bazi.

Prijave i rezervacije  za hotelski smještaj možete podneti do 21. januara 2018.  godine uz avansu uplatu od 100€  u dinarskoj protivvrednosti na račun Udruženja Integra Life Club: Banca Intesa 160 - 462691 - 73. Za dobijanje instrukcija za deviznu uplatu molim Vas kontaktirajte na info@integralifeclub.com

Ukoliko budete imali dodatnih pitanja, molimo Vas kontaktirajte nas na broj telefona +381 64 130 35 28, +381 63 287 219 ili putem e-maila info@integralifeclub.com

Prilog: Program događaja