Poziv za učešće na B2B konferenciji CONNECTO 2024

21.06.2024.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, kao jedan od suorganizatora, obavještava poslovnu zajednicu da  INTERA Tehnološki Park Mostar, zajedno s partnerima i suorganizatorima, te uz podršku Europske poduzetničke mreže (EEN), organizira još jedno izdanje B2B konferencije – CONNECTO 2024.  

Konferencija i B2B susreti će se održati od 25. do 27.juna 2024. godine, a učešće na događajima je besplatno. Dana  25. juna 2024. godine, u dvorani Europa u INTERA Tehnološkom Parku u Mostaru bit će održani

konferencija i B2B susreti, a naredna dva dana, 26. i 27. juna 2024. godine održat će se B2B online susreti.

U fokusu događaja su industrija, proizvodnja, inovacije, digitalizacija, nove tehnologije, obrazovanje i drugi sektori  u kojima ključnu ulogu igraju znanje, razvoj tehnologije i vještine ključne za uspjeh na međunarodnom tržištu.

Vanjskotrgovinska komora BiH poziva predstavnike kompanija, članove akademske zajednice, vladine i nevladine organizacije i proaktivne pojedince koji traže ili nude kvalitetne i inovativne proizvode, ideje, projekte ili znanje,

da sudjeluju na događaju i iskoriste priliku za poslovno povezivanje. 

Zainteresirani se mogu besplatno registrirati na linku https://connecto.ba/  i  izabrati sudionike iz drugih zemalja za održavanje online ili sastanaka uživo.

Agendu za navedeni  događaj možete pogledati  ovdje.

Za više informacija molimo da kontaktirate Mersihu Selmanović na e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba.

 

Poziv za učešće na B2B konferenciji CONNECTO 2024