Poziv na online poslovne susrete u okviru sajma Belgrade Food Show 2020

17.11.2020.

Privredna komora Srbije i Asocijacija za promociju srpske hrane, uz podršku Evropske preduzetničke mreže (EEN) a u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (kao koordinatorom EEN Mreže FBiH), organizuju međunarodne poslovne susrete koji će se održati online 24. i 25. novembra 2020. godine, tokom virtuelnog sajma i konferencije visokokvalitetne hrane Belgrade Food Show 2020.

Zbog svog značaja u povezivanju srpskih i regionalnih proizvođača sa domaćim i inostranim kupcima, a imajući u vidu prije svega bezbjednost učesnika, ovogodišnji Belgrade Food Show će biti održan kao online događaj, koji će okupiti ključne institucije, vodeće evropske eksperte iz oblasti hrane, kao i najbolje proizvođače iz Srbije i regiona.

Kupci će, nakon registracije, imati priliku da na jednom mjestu pretraže profile svih učesnika i da na jednostavan i brz način zakažu sastanke, naprave svoj lični raspored i uspostave saradnju sa vodećim proizvođačima visokokvalitetne hrane u Srbiji i regionu.

Proizvođačima se pruža prilika da predstave svoje proizvode na najbolji mogući način i da se povežu sa najznačajnijim evropskim i regionalnim kupcima specijalizovanim za visokokvalitetne prehrambene proizvode.

Učešće na online konferenciji i poslovnim susretima je besplatno.

Registracija se vrši putem linka: https://belgrade-food-show-b2b-2020.b2match.io/signup.

Sve informacije o online B2B susretima su dostupne na zvaničnoj web stranici: https://belgrade-food-show-b2b-2020.b2match.io/home.

Krajni rok za registraciju je 23. novembar 2020.godine.

Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH je Mersiha Selmanović (e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba; tel: 033 566 242).

Poziv na online poslovne susrete u okviru sajma Belgrade Food Show 2020