Poziv na međunarodnu poslovnu konferenciju PODIM

15.02.2021.

Od 17. do 19. maja 2021. godine u Mariboru će se održati međunarodna poslovna konferencija PODIM.

Riječ je o najpoznatijem start-up i tehnološkom događaju u regiji Alpe-Jadran i Zapadni Balkan, koji je namijenjen start-up-ovima, već osnovanim kompanijama, investitorima i institucijama koje pružaju podršku biznisu.

Omogućava učesnicima umrežavanje, razmjenu iskustva i traženje potencijalnih poslovnih partnera.

 

Poziv na međunarodnu poslovnu konferenciju PODIM

Podim je najuticajniji startup i tehnološki događaj u CEE regiji, sa sjedištem u Sloveniji, gdje se inovacije susreću s poslovnim mogućnostima, kapitalom i znanjem. Ako ste start-up, scale-up, investitor, korporativni predstavnik ili samo entuzijast start-up-a, pridružite se Podimu radi efikasnog umrežavanja.

EU-Startups je rangirao Podim kao jedan od 30 najboljih tech događaja u Evropi, a sam Podim okuplja i povezuje renomirane međunarodne investitore, etablirane korporacije i start-up-e i scale-up-e iz regije Srednje i Istočne Evrope.


Sve na događaju je usmjereno na razmjenu najboljih praksi, raspravu o idejama sa stručnjacima iz industrije i uspostavljanju značajnih veza putem Podim Deal Room.

Podim 2021 je prvi hibridni Podim. Prošle godine je to bio čisto digitalni događaj, a ove će godine kombinovati najbolje iz oba svijeta.

Istom ćete moći prisustvovati u Mariboru, Slovenija, ili putem interneta iz cijelog svijeta.

Prijavite se do 15. marta 2021!

www.podim.org

Kontakt osoba: Jadranka Stany
E-mail adresa: jadranka.stany@komorabih.ba