Poziv na info dan : „Prezentacija mogućnosti koje nudi Evropska preduzetnička mreža za IT sektor"

01.02.2019.

 

Vanjskotrgovinska/Spoljotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obaviještava da će Univerzitet u Sarajevu organizovati info-dan na temu: "Prezentacija mogućnosti koje nudi Evropska preduzetnička mreža  za IT sektor".

 

Info-dan će se održati 13.02.2019. godine s početkom u 09:30 časova u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Sarajevu   (E-NET CENTAR , III sprat).

Poziv na info dan : „Prezentacija mogućnosti koje nudi Evropska preduzetnička mreža  za IT sektor"

Vanjskotrgovinska /Spoljnotrgovinska komora Bosne  Hercegovine  obaviještava  da će Univerzitet u Sarajevu  organizovati info dan na temu : „Prezentacija mogućnosti koje nudi Evropska preduzetnička mreža  za IT sektor“ .

Info-dan će se održati 13.02.2019. godine s  početkom registracije u 09:30 časova u prostorijama  Ekonomskog fakulteta  u   Sarajevu (E-NET CENTAR, III sprat).

Evropska preduzetnička mreža (Enterprise Europe Network) – EEN je ključni instrument Evropske strategije za podsticaj ekonomskog razvoja i otvaranje novih radnih mjesta. Pokrenuta je 2008. godine od kada djeluje sa svojih 3.000 lokalnih stručnjaka na više od 600 lokacija u 60 zemalja svijeta. Danas je EEN mreža prerasla u najveću svjetsku preduzetničku mrežu koja pruža podršku konkurentnosti i inovativnosti malih i srednjih preduzeća sa internacionalnim ambicijama. Usluge EEN mreže imaju za cilj da malim i srednjim preduzećima sa prostora koje pokriva EEN mreža olakšaju pronalazak odgovarajućeg poslovnog partnera, bez obzira da li se radi o saradnji u vidu posredništva u trgovini, distribuciji, marketingu, franšizi, zajedničkom ulaganju, proizvodnji ili podugovaranju.

Univerzitet u Sarajevu vam nudi  mogućnost da se informirate  o besplatnim uslugama koje vam je EEN u mogućnosti da ponudi.

Učešće na  info-danu je besplatno za sve učesnike.   Potvrdu dolaska  možete  izvršiti putem  FB linka :

https://www.facebook.com/events/247972592787776/?ti=icl