Poziv kompanijama za učešće na 6. Regionalnom poslovnom forumu i b2b razgovore u Novom Sadu

07.11.2023.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obaviještava da Autonomna Pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regiona, u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom preduzetničkom mrežom, organizuju 6. Regionalni poslovni forum, koji će se održati 22.11.2023. godine, u prostorijama Privredne komore Vojvodine. Poslovni forum će biti organizovan kao kombinovani (hibridni) događaj na kojem će se moći učestvovati online ili uživo. Fokus ovogodišnjeg Foruma biće na primjeni vještačke inteligencije u sektorim: poljoprivreda i prehrambena industrija, metaloprerađivačka industrija i informaciono-komunikacione tehnologije.

Prvog dana Foruma, 22. novembra 2023. godine, održaće se B2B sastanci uživo, što znači da će učesnici i fizički prisustvovati Forumu i sastancima.

Od 23. novembra do 8. decembra 2023. B2B sastanci će se održati online, putem platforme Foruma.

 

Poziv kompanijama za učešće na 6. Regionalnom poslovnom forumu i b2b razgovore u Novom Sadu

Forumu će prisustvovati predstavnici kompanija iz regiona, Turske, Rusije, Češke, kao i regionalnih privrednih komora, razvojnih agencija i drugih institucija koje podržavaju razvoj malih i srednjih preduzeća i jačanje pozitivne ekonomske klime za poslovanje i nove investicije. Regionalni poslovni forum je prilika da kompanije predstave svoje poslovne potencijale i ideje i da se povežu s kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija.

Učesnici će imati priliku da organizuju i održavaju B2B sastanke sa kompanijama i institucijama prisutnim na Forumu, prema sopstvenim potrebama i na osnovu podataka o registrovanim učesnicima.

Sve informacije o B2B susretima, uključujući registraciju i online dogovaranje sastanaka , dostupne su na zvaničnoj web stranici : https://rbf2023.b2match.io/

Ova platforma pruža mogućnost promocije poslovne saradnje između regiona, uključujući sporazume o slobodnoj trgovini i proizvodnji, zajedničke projekte, zajednička ulaganja i pristup trećim tržištima. Takođe omogućava razmjenu tehnologija i znanja i saradnju u projektima visokog stepena konkurentnosti i inovativnosti, koji se finansiraju iz EU i drugih donatorskih izvora.

Za dodatne informacije posjetite web stranicu : http://www.rbf.vojvodina.gov.rs , a organizatore događaja možete kontaktirati putem e-mail adrese: rbs@vojvodina.gov.rs.

Kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj komori /Spoljnotrgovinskoj komori Bosne i Hercegovine je Mersiha Selmanović, mersiha.selmanovic@komorabih.ba, +387 33 56 62 42.