PIT Krajina 2018 - BIHAĆ Regionalna poslovno-stručna konferencija namijenjena proizvodnim kompanijam

23.10.2018.

Konferencija „PIT Krajina 2018“ će se održati 25.10.2018. godine u Bihaću u organizaciji kompanije za konsalting, inžinjering i edukaciju Targer E&C d.o.o. Sarajevo, U.G. „Bosanske Krajine“ Sarajevo, Razvojne agencije Unsko-sanskog kantona i kompanije Matrica d.o.o. Bihać.

 

 

PIT Krajina 2018 - BIHAĆ Regionalna poslovno-stručna konferencija namijenjena proizvodnim kompanijam

Konferencija ima za cilj okupljanje vlasnika i menadžera proizvodnih kompanija s ciljem ostvarivanja uvida u aktuelne svjetske upravljačke koncepte, metode, trendove i tehnologije u proizvodnim kompanijama, te prezentiranje primjera dobre prakse u domaćim i regionalnim kompanijama. Konferencija je namjenjena svim proizvodnim kompanijama bez obzira na industrijsku granu i veličinu kompanije.

Učešće na Konferenciji, kroz izlaganja i panel diskusiju, će uzeti eminentni stručnjaci kao i vlasnici i menadžeri uspješnih kompanija iz BiH, regije i bh. dijaspore. Panel diskusija će biti posvećena izazovima osiguranja dovoljnog broja stručne radne snage. Konferencija će biti prilika i za B2B susretekoji će biti organizovani u sklopu same konferencije. Učešće u konferenciji će uzeti i predstavnici domaćih, regionalnih i međunarodnih institucija koji u svojim programima nude mogućnosti finansiranja privatnih i javnih projekata, te će prisutni moći postaviti pitanja o uslovima i načinu finansiranja vlastitih poslovnih ideja.

Razvojna agencija Unsko-sanskog katona će na konferenciji   predstaviti poslovno povezivanje putem Europske poduzetničke mreže.

Više o konferenciji i programu možete vidjeti na http://targer.ba/ba/pdf/pitt.pdf

Molimo Vas da se zbog potrebe organizacije registrirate na sljedećem zvaničnom linku http://www.targer.ba/soi/prijava.php?id=1&konferencija=true