BRNL20200803001 - Poslovne ponude

Holandska kompanija za preradu mesa traži partnere za proizvodnju ili ugovor o outsourcingu

Datum objave: 13.08.2020. Datum isteka: 14.08.2021.

Holandski  SME kompanija koji  ima dugu istoriju u  preradi raznih vrsta mesa  traži  proizvođače  pod ugovorom o proizvodnji ili outsorcingom.

Holandska porodična firma prvobitno je osnovana 1858. godine, i međunarodna  je aktivna kompanija.  Portfolij  proizvoda  uključuje  rezano meso i suhe kobasice. Njihovi komadići pečene slanine mogu se koristiti u jelima kao  dodatak salati. Proizvod se peče / prži prije pakiranja  nakon čega  je spreman za jelo.

  Holandska kompanija je u potrazi  proizvođača koji mogu proizvesti komade slanine na isplativiji način.

 MSP traži partnera koji će moći napraviti komade pečene slanine. Idealno je da proizvod može proizvesti i spakovati proizvod.

U slučaju sporazuma o proizvodnji, proizvođač može upotrebljavati recept  kompanije  u vlastitoj  kompaniji.  U najboljem slučaju, kompanija će dobiti upakiran proizvod, spreman za isporuku trgovcima na malo.  Postoji  mogućnost pakovanja u rinfuzi.

 Ili, u slučaju ugovora o outsourcingu, kompanija kupuje proizvod od vanjskog partnera koji koristi vlastiti recept (i  ) za isporuku proizvoda.

 Ukupna zapremina proizvoda je oko 10 000 kg godišnje.

 Od potencijalnog  partnera se traži  da bude  aktivan  proizvođač  u prehrambenoj  industriji, idealno kao prerađivač mesa,  te  posjedovanje standarda kvaliteta :  BRC, IFS.

Ponudu pripremila: Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine

 

E: mersiha.selmanovic@komorabih.ba

 

 

Ranije objavljeno