RA USK i PK USK kao suorganizatori poslovnih susreta URBIS SMART CITY FAIR u Brnu, Republika Češka

06.04.2018.

URBIS SMART CITY FAIR je prvi godišnji međunarodni sajam nastao nakon pilot projekta sajma za „Pametne gradove i općine“ održanog u 2017.godini na platformi najznačajnijeg sajma uprave Centralne Europe.

Grad Brno – lider u inovacijama i „Follower City“ u programu Horizont 2020 – stvara jedinstveni prostor za razmjenu ideja i praktičnog dizajna kako oživjeti i razviti koncept pametnog grada u gradovima i selima Centralne Europe.

 

RA USK i PK USK kao suorganizatori poslovnih susreta URBIS SMART CITY FAIR u Brnu, Republika Češka

Poslovni susreti će se održati od 25.-26.4.2018.godine na sajmu URBIS SMART CITY FAIR 2018 Brno. Partnerski događaj/poslovni susreti će obuhvatiti sve sektore koje obuhvata i sajam i nudi učesnicima mogućnost unaprijed dogovorenih poslovnih sastanaka na za to predviđenom prostoru u centru samog sajma.

Predstavite Vaše inovativne ideje/tehnologije i privucite pozornost potencijalnih poslovnih partnera i projekata za suradnju! Upoznajte brojne potencijalne partnere iz industrije i akadamske zajednice na jednom mjestu – uštedite vrijeme i novac za pronalaženje novih poslovnih partnera! 

Za registraciju prisustva na poslovnim susretima kontaktirajte JU „Razvojna agencija Unsko-sanskog kantona“ Bihać: e-mail: info@rausk.ba; tel: + 387 (0)37 224 048

Dodatne informacije na:

URBIS SMART CITY FAIR 2018 website: https://www.smartcityfair.cz/

B2B website: https://urbis-smart-city-brno-2018.b2match.io/