POZIV ZA UČEŠĆE NA DOGAĐAJU "TORINO FASHION MATCH 2021"

31.08.2021.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, kao članica Evropske preduzetničke mreže (www.een.ba) Vas poziva da uzmete učešće na događaju TORINO FASHION MATCH 2021 https://torino-fashion-match-2021.b2match.io/, koji će se održati od 15. do 21. novembra 2021. godine, a koji uključuje online sastanke, sticanje znanja i ostvarivanje poslovnih kontakata u modnoj industriji, te okuplja kompanije, kupce, dobavljače, stručnjake i investitore iz velikog broja evropskih zemalja.

 

POZIV ZA UČEŠĆE NA DOGAĐAJU "TORINO FASHION MATCH 2021"

B2b događaje organizuje Unioncamere Piemonte kao članica Evropske preduzetničke mreže i Sektorske grupe Tekstil i moda, koja sarađuje sa proizvođačima tekstila u cilju poboljšanja mogućnosti i komercijalnih partnerstava, pronalasku partnera za zajedničke projekte, istraživanju novih tržišta, kao i razmjenu znanja, ideja i inovacija.

Ovaj događaj će Vam pružiti priliku za uspostavu novih poslovnih kontakata, sklapanje novih ugovora, međunarodnih partnerstava, upoznavanje kupaca, te pronalazak investitora u oblasti modne industrije.

Ukoliko ste zainteresovani za prisustvo, molimo da se registrujete do 11. novembra 2021. godine putem sljedeće web stranice https://torino-fashion-match-2021.b2match.io/.

Kontakt osoba:  Mersiha Selmanovic , tel: 033/566-242, e-mail adresa: mersiha.selmanovic@komorabih.ba