BRFR20200520001 - Poslovne ponude

Francuski dizajner i distributer ženskih kožnih cipela traži proizvođače

Datum objave: 26.05.2020. Datum isteka: 22.05.2021.

Francuska kompanija specijalizirana za internetsku prodaju ženskih kožnih cipela, dizajnira vlastite modele i redovno razvija nove brendove. Trenutno proizvodnja se vrši u Aziji, ali kompanija je odlučila preseliti proizvodnju u Europu. To je razlog zašto kompanija traži proizvođače koji mogu da proizvode cipele pod privatnom markom. Zadaci prema ugovoru o proizvodnji uključuju i prikupljanje materijala (kože, dijelova obuće).

Kompanija je francuska porodična firma koja se nalazi na jugu Francuske. Predstavlja se kao komapnaija koja razvija brendove. Godinama kompanija dizajnira 100% kožne cipele i odjeću i dodatke od kašmira pod brojnim brendovima. Kompanija uglavnom prodaje ženske ručno rađene sandale, mokasine i čizme. Sandale su inspirisane trendovima, sa „hippy chic“ stilom, mokasine su klasične i udobne, a čizme sofisticirane.


Kompanija traži proizvođače cipela koji mogu proizvoditi cipele privatnih marki, prema ugovorima o proizvodnji. Očekuje se da će biti potrebno više proizvodnih partnera kako bi zadovoljili potrebe kompanije. Idealni partneri trebaju ispuniti što je moguće više sljedećih kriterija: imati iskustva u proizvodnji ručno izrađenih kožnih cipela; biti sposobni za izradu sandala i/ili čizama i/ili mokasina; željeti raditi i rasti s međunarodnim francuskim modnim markama;  traže dugoročnu proizvodnu suradnju; imajtu dobar izvor materijala (kože i dijelova obuće).

Kontakt: Alma Džanić, T: 037/224-048, E: alma.dzanic@rausk.ba 

Ranije objavljeno