BRAT20200910001 - Poslovne ponude

Austrijsko preduzeće traži duboku smrznutu brokulu i/ili karfiol

Datum objave: 25.09.2020. Datum isteka: 12.09.2021.

Austrijsko preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom organskog svježeg i duboko smrznutog povrća traži visokokvalitetnu, duboko smrznutu organsku brokulu i karfiol (po 100 tona godišne i jednog i drugog) na bazi dugoročnog ugovora o nabavci.  

Porodično preduzeće (2. generacija) proizvodi, u skladu s najnovijim ekološkim standardima, velike količine visokokvalitetnog povrća u jednoj od najplodnijih ravnica Austrije. Zahvaljujući nabavci modernih mašina za berbu, preradu i pakovanje, sada su u mogućnosti da povrće obrade direktno "sa polja u ambalažu" u skladu sa potrebama svojih kupaca. Stoga, imaju dodatne kapacitete i zato traže dobavljače duboko smrznute organskog karfiola i brokule - po 100 tona godišnje.

Budući partner treba biti stručnjak za proizvodnju i izvoz povrća. Austrijsko preduzeće traži ili proizvođače visokokvalitetne organske brokule i/ili karfiola ili iskusne trgovinske partnere koji mogu osigurati visokokvalitetno organsko povrće u sklopu dugoročnog ugovora sa dobavljačem.

Kontakt: Alma Džanić, T: 037/224-048, E: alma.dzanic@rausk.ba

Ranije objavljeno